Mycket har hänt!! :D

Oj oj det har hänt så mycket på sistone att jag inte vet vart jag ska börja!?  Här kommer en sammanfattning iaf:

1) Som jag skrivit innan så bootcampade vi ju hela helgen + att jag jobbade samtidigt. Men iaf så var hela bootcampet värdefullt och vi fick en ny medlem i vår familj.  Välkommen p0se !

image127


2) Tisdag morgon 9.15 avgick flyget mot kallare breddgrader. Klockan 10.30 landade jag i Skellefteå där Jimmy väntade på mig. Han har bytt bil så inte fan kände jag igen han! ;)   Vi mötte upp mamma och åt sedan lunch på Frasses. Sedan träffade jag Emma på vårat vanliga fikaställe på CK och där satt vi i drygt 2.5 timma innan jag fick fatt på mamma igen för att äta middag innan några lägenhetsvisningar! Första visningen var på Hemmansgatan, en trea. Den behövdes rustas upp men priset var helt OK och jag tycker om planlösningen på den. Sedan en annan tvåa som luktade rök o sist tittade vi på en etta till Joel på Nyckelgatan.
Efter visningarna var det bara att skynda hem och krama om pappa och sedan inte långt innan sängen kallade.

image128


3) Dagen efter hade vi bestämt oss för två köp. En till mig (3:an på hemmans) och en till Joel (1:an på nyckelg). Lite prat med mäklaren och lite prutande sen var det klart!! JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!! :D:D:D:D:D  Suuuuperglad är jag !!!!   Planerar redan hur allt ska vara gud min hjärna går på högvarv!!!!!! 

4) Idag var vi ut med skotern till våran lilla vik. Superhärligt väder idag!!! Vi åkte ut vid elva och kom tillbaka vid tre. klarblå himmel, nollgradigt. Kunde inte bli bättre!  (förutom att jag saknade äckis där ute. han är så söt när han grillar korv!! :D  )  Massa grillning av korv och varm choklad och fläsk o palt. MUMS! Härligare dag är svår att få!

image130



         


5) Kontraktet är hos Ibbe nu och ska bara skrivas på sen är lägenheten vår! Kontrakt finns hos banken som jag ska skriva på sedan har jag lånat mig en summa pengar så jag betalar min del av lägenheten.  Jag har i stort sett klart med jobb oxå. Underbara liv! :D


Snart Linda, snart!!!! :D:D:D
PUSS

poliskontroll

Idag är det första gången som jag har blivit stoppad av polisen i en sån poliskontroll!  Fick visa körkort och blåsa. Haha kändes lite läbbigt, blev skiträdd när ja kom över krönet o ser en hel drös med poliser!!   Jag har ändå haft körkortet i snart 5 år så det är ändå ganska bra gjort att det är första gången! ;)   iofs finns de inte så mkt poliskontroller uppe i norr HAHA ... typ ;) 

image123


För övrigt så är mina dagar späckade med jobb och bootcamp så jag har inte tid till något annat denna helg. Kommer hem vid halv 12 på kvällen, lägger mig o sover. Upp 6 för att fara o jobba o sen direkt efter jobb till bootcampet igen!  Liver är hårt! ;)


Frögatan...

Eftersom jag ändå ska vara hemma nu ett tag så kom jag på att det är lika bra och titta på en jäkla massa lägenheter! Så jag har fixat en visning till den 25 mars på en tvåa på frögatan  och har pratat med en som hade en 3:a på hemmansgatan, som jag oxå ska försöka få visning den 25:e så kan vi ta oss en liten lägenhetsvisningstur jag o mamma den 25:e :D   3:an på h-gatan va tokfräsch! :)  

Ajja, dax för sängen! Gonatt!  <3

Snö!

Jahapp, så har snön hittat till Sthlm oxå. Lite sent men....  ^^

image119

Tur jag är ledig idag och slipper vara ute i snön! hihi. Dock ska vi ju o träna ikväll.... hmm... Får se hur det blir med det, vet inte om vi orkar röra oss i snön? ;)
 

  


Hur tänker man då?

I morse när ja kom till jobbet frågade jag Anna när vi skulle få in en ny anställd (istället för mig då) eftersom jag slutar på måndag (och fre-mån är röda) så tyckte att det skulle vara bra om den personen kom in så snart som möjligt så jag skulle kunna visa den nya vad man gör hos de brukare jag går till osv. Det är väll inte en helt fel image118tanke eller hur?
Iallafall så svarar Anna såhär: Jag vet inte riktigt, så snart som möjligt hoppas ja att vi får in en.....
"Jaha" säger jag och går ut med mina andra arbetskamrater som genast kom med den teorin om att det inte alls kommer att komma någon ny denna vecka.... Orsak? Jo att det finns ju risk att jag ska berätta för denna nya att det är ett skitställe, och det vill vi ju verkligen inte!! ;o Men samtidigt tänkte jag att så kan de ju inte göra? Jag som ahr gått hos dessa brukare i 6 månader borde väll vara den bästa att visa de nya vad som ska göras? eller!?

Klockan 12 ringer Anna igen och säger såhär (ganska så ordagrant!)
"Hej Jannice. Jo du kan hälsa dina tanter som undrar om när det kommer en ny osv. att arbetsledningen tar hand om all inskolning av ny personal"



Ehhhh!!?? VART LIGGER LOGIKEN BAKOM DET!?!?!!!

Anna som över huvud taget aldrig ens varit hos mina och hon ska visa den nya vad som ska göras? jag är så jävla förbannad att ja helst skulle vilja ge henne ett kok stryk! Klockan kvart över tre var jag klar med allt för dagen och gick till kontoret där jag hörde Anna berätta om den nya som ska börja... och i morse sa hon att hon inte visste om vi skulle få in nån snart?? HALLÅ? Iaf så lämna ja bara mina saker och sen gick jag... 10 min senare ringde hon. Tro ni ja svara? NEJ !!



Finalen !

Hoppsan vad fel jag hade. Jag trodde verkligen det skulle gå bra för Amy Diamond! Men icket :/ 
Det var skitkul o se finalen live! Allt var så mycket bättre. Sibels röst var helt otrolig, samma med Sannas! Gåshud som hette duga!!   Publiken tjoade och dansade och det var helt underbar stämning! Vi hade ett tjejgäng på 4 pers framför oss som dansade och sjöng som galningar hahah.  
Efter att ha hört låtarna live och en gång till så är ja inte förvånad att Charlotte vann. Den låten var faktiskt den bästa. Även om folket röstade Sanna som vinnare är jag glad att det blev Charlotte! tror den har mkt större chans i serbien än vad Sanna skulle haft. 

image116


Ni vet lamporna som publiken satt med när Sanna sjöng? Dom hade hon köpt SJÄLV och lagt ut på stolarna (endast parkett då) så att de skulle se mysigt ut! haha

Dom på parkett fick både ballonger flaggor o lampor. Vi högst uppe fick ingenting! :(  Så vi köpte oss lite lysande saker som vi viftade med iallafall :)

Efter att varje stad lagt sina poäng och bidragen visades i snabbgenomgång igen så sjöng publiken med! fattar ni hur skönt det var att höra hela globen sjunga "woow woow lay your love on meee"  . Sen var det till en till låt som hela globen sjöng, minns dock inte vilken det var :)    får rysningar bara ja tänker på det!!


Björn var såklart bäst! Hela globen skrek när han kom in och ville aldrig sluta applådera när han gick ut sista gången! helt otroligt!!

ja det här var en upplevelse som hette duga iaf :)

image117

Globen

Yes! Ikväll är det final av melodifestivalen i Globen. Och gissa vem som har biljetter!!?? :D :D Kommer bli helt fantastiskt att få se finalen live. Och självklart att få se LINDA BENGTZING! WEHOOO ;) ska iaf dit me Ninni o Yonge så först ska vi äta nånstans på gullmarsplan innan vi drar dit :) Ska ta massa bilder sen som ni ska få se :)


Tror iaf att Amy Diamond kommer hamna i toppen, etta eller tvåa det återstår att se! Spännande!

Visning!

Jag ska på visning!! I Skellefteå! ;)
Hittade en fin lägenhet på a-torp på Hemnet till bra pris. Nice tänkte jag och tänkte att ja skulle skicka dit mamma, pappa eller bror min för att gå på visning och ta lite mer bilder och kolla om den ser fräsch ut....
MEN .......
image114
Klicka på huset för att komma till länken på Hemnet.


Visningen är 25 mars och den 25 mars kl. 9.15 avgår mitt flyg mot just .......  SKELLEFTEÅ :) Så lägligt! ;)  Så då kan jag lika bra gå på visningen själv den 25 mars och se med egna ögon hur den ser ut! :)            Jippii :D:D



Ser bra ut va? :D

Adress: Hemmansgatan 250
Yta: 73
Våning: 1
Hyra: 4582
Beskrivning: 3 r o kök
El: Ingår
Värme: Ingår
Vatten: Varmvatten ingår/ej kallvatten
Internetanslutning: Fiber
Uteplats: Finns



image113


Ser bra ut va? :)

Enda dåliga är detta :
Köplats: 15 / 22 st

:S

Ekträsk

Idag fick jag fina minnen av Ekträsk! :)  Va hos en tant som hade kollat upp vart Svansele låg och sa att hon brukade tillbringa mkt tid i Ekträsk för de hade nå goda gamla vänner som hade någon stuga där :)  Så sa ja att farmor bor där och att man tillbringat många timmar och dar där under somrarna :)   Åh vad det var länge sen jag var där!!!! :S

Iväg o träna

Nu ska vi iväg o träna lite dans! :) Få se om ja lyckas något bättre denna gång ;D 


Blev ingen lägenhet för oss :/  Har registrerat oss på björnsbytare och kikar lite där om de dyker upp nå intressant. Så nu kollar vi lägenheter på två olika orter. Får se vart vi hamnar :)  

puss

Kolla denna!

Då jag inte orkar skicka mail så lägger ja ut länken här!   snyggt o annorlunda var det!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/98380


Jäklar säger ja bara !

Jimmy o Jessica, fixa till det såhär! :P

Kanske...

image112Jag skrev ju förut att vi skulle få svar senast 6 mars av gubben me lägenheten. Vi fick inget mess av honom varken den 6:e eller 7:e så i morse messade vi honom igen och fick svaret att han skulle kolla på två st lägenheter idag och sen skulle han höra av sig.... spännande! Men det känns inte som att vi kommer få den :S Inte när han velar sådär :/ Men hoppet är väll det som dör sist ... eller?

Det är jobbarhelg i helgen. Har som tur var en väldigt lugn helg! Jippii! :D Har haft riktigt köriga helger den senaste tiden men nu är det många som antingen har flyttat eller ligger inne på sjukhus så vi har rena rama semestern! ;)

Ibbe har börjat jobba på Mässan han. Började där igår där han fick starta med ett dunderpass på 11.5 timmar!!!! tyckte det var lite elakt, första dagen brukar man ju få gå hem tidigt!! :o   Men det är bra han tjänar pengar ;) 

Återkommer med besked senare!!

puss


(ehh ja ville ha en bild så de inte blir så tråkigt med bara text men kunde inte hitta nån bra utan tog det första ja tänkte på vilket var "glad banan" ....  hur nu det kunde dyka upp i skallen? hmm....)

träning

Ja nu är det dax att återuppta träningen igen!! Tror inte jag har tränat på tre månader! :o (förutom vid nått enstaka tillfälle) och jag sitter och betalar massa pengar för att inte träna! Helt värdelöst! Att jag sen gått upp en hel del i vikt dessutom är inte bra! Får knappt på mig byxorna längre! hahah :/

image111


Denna omgång tänkte vi försöka oss på gruppträningar istället för det där med att lyfta skrot ;) Jag tror egentligen det är bra att variera och köra lite allt möjligt men just nu finns ingen ork eller tid till båda delarna och då väljer jag hellre gruppträningar! Så igår var det DANS på schemat. SKITKUL tänkte jag och for dit hur positiiv som helst! Vi stod där och väntade och snart var det vår tur att stiga in i salen och tillsammans med ett tiotal andra köra lite dans.  Ledaren satte igång i ett rasande tempo och jäklar va svårt de va att hänga med!  Tappade bort mig hur mycket som helst och fattade inte ett dugg av stegen hon tog :S  Men aldrig att ja har varit med om så snabba 45 minuter tidigare! :) Var iaf skitkul så ja tror att det  blir bättre o bättre ju fler ggr ja dansar! peppar peppar ta i trä!

Nu ska vi väg på en core-sväng :) det blir trevlig ;D

Puss

Jag blir tokig!

Jag blir tokig på  att gå runt och vänta på svar om lägenheten alltså! Känns dock som att det kommer bli ett nej :S Eller så kommer han försöka förhala fram tiden ännu mer :/   Gick på hemtex och hittade såå mycket fint ja ville ha! Tur ja inte hade nån börs med mig vid det tillfället!! ;)


Var även på intervju idag. Hemtjänst det med och även det i farsta, men kommunalt istället.  Det verkade väldigt bra faktiskt så vi får väll se. Hoppas på ett positivt besked i slutet av veckan! :)


Dagarna räknas ner...  16 dar kvar!


Linda Bengtzing!

Igår var det melodifestivalen igen. Detta skulle avnjutas hos Yonge o Ninni med lite vin och godis :)

Det var sagt att vi skulle komma mellan 17-18 för att äta lite middag hos dem. Vi som alltid brukar vara sista bestämde oss för att vara först för en gångs skull och dök upp redan kvart över fem... och då låg Ninni o Yonge och SOV! haha. Så det blev lite stressigt för dom att hinna städa o börja göra mat osv. Som tur var kom inte Oko o Åsa förrän kvart över sex så maten hann bli varm och det var städat o fint ;)
Vi tjejer åt maten i köket medans vi skickade killarna till tv-rummet. Mycket mysigare så ;)  det var en trevlig middag :)

image110Strax före åtta drog vi oss in till vardagsrummet för att förbereda oss för melodifestivalen!   Dödens grupp! OCh det var det minsann! Helt sjukt! Jag tyckte dock att Daniels låt Pame var skitbra, men det måste väll ha varit "bulchocken" som gjorde att folk inte röstade på han ;) eller han hade bra låt, men jävligt tufft motstånd i form av kända namn. Då går det bara inte. Han skulle fått vara med förra veckan då tror jag att han hade gått vidare!
När det blev dax för Linda Bengtzing satt vi alla som fastklistrade! Jävlar va hon e bra! Dock saknar ja hennes långa hår! :) Sibel gjorde en stark insats och Perreli såg ut som en död fisk, dock hade hon bra låt. En som satt sig på hjärnan direkt.

Är så glad att Linda gick vidare! Vi fick ju biljetter till finalen i Globen av Yonge o Ninni och vi har verkligen hållt tummarna för att hon ska gå vidare. Vi vill se henne LIVE och göra en fin skylt o skrika LIIINDAAAA!!! hahaha

Sen fick vi skjuss av Oko och Åsa hem. Tack!


RSS 2.0