Intervju på fredag....

På fredag är det intervju med tidningen Respons, jobbet är då som reporter... Jajks! Jag kan ju inget om sånt!!!  Men lite kul om jag skulle få det!  

Fast det är en till sak som är lite oroande.... Intervjun kommer att bli via telefon !!!  Jag är en människa som hatar att prata i telefon!!! Usch, kommer aldrig gå vägen....  Så svårt att få den där personliga kontakten via telefon tycker jag, jag har svårt att veta vad jag ska säga...  Och vad frågar dom på en intervju där yrket är reporter?   Kommer ställa massor med konstiga frågor! När man sitter mitt emot människan så är det så  mycket lättare att tänka och vara tyst en stund, för då ser dom iaf att man tänker eller vad man nu pysslar med....    Kommer stamma fram alla mina svar, det är just en snygg reporter det!  


Söndag

Igår var vi hem och firade pappa som fyllt år tidigare i veckan.  Skönt o komma hem som vanligt !  :)
Det bjöds på fika, tårta och en riktigt god middag.  Vi hade köpt en rakapparat till pappa, så nu får vi hoppas att den funkar bra :)  

Vi hann även vara ut och plocka lite morötter, helt gratis! :) Så nu har vi morötter till massor, måste kanske leta reda på nått morotsrecept! ;)



 

Joel hade lite problem att få upp moroten :P


Har även fått kontakt med ett av de jobb jag sökt, som reporter, skulle fylla i en blankett så skulle han höra av sig om ev. intervju. Hoppas!  Måste nog gå och se om tidningen som man ska skriva för finns nånstans så jag vet vad den handlar om ^^   hehe

Nu ska jag iväg och jobba faktiskt. Är trött för jag steg upp tidigt i morse för o vara hundvakt, men det går nog bra ändå :)



Jobbchansen

Så var det dags för jobbchansen som pågår varje fredag på arbetsförmedlingen.  Jag har nog bara varit där en gång tidigare , men idag var det ett bra jobb. Administratör på en privat skola i Skellefteå. Och ja, det märktes att det var populärt! Hur mycke folk som helst!  Hamnade självklart bland de sista i kön och fick vänta ca 40 min innan det var min tur.  Det är svårt att få fram det man vill på bara 1-2 minuter och orden stakade fram ur min mun. Kändes inte så lyckat, så bye bye roliga jobb.......  


Förlåt.

Hej.

Ja har inte orkat uppdatera som ni ser och för tillfället är det rätt mkt runtomkring mig så jag vet inte hur ofta det kommer uppdateras här. Beror på hur jag känner mig helt enkelt.. Så ha överseende, jag återkommer nångång då och då iaf med uppdateringar, om än inte så ofta.  <3


Slut

Ids int uppdatera nu egentligen, har inge vettigt o skriva.....
Tygtavlan e klar, dock inte på plats så det kommer bild senare.  Ska försöka piggna till så ja orkar träna ikväll.... får se hur det går. Känner mig helt slut........


Piteå

Igår blev det en heldag i Piteå tillsammans med Malin.  Jag mötte upp en glad Malin inne på gallerian, hon har just fått klart om jobb när hon kommer tillbaka från orsa! GRATTIS! :D Så  himla kul att hon hamnar i Piteå o inte långt bort åt satan ;)  Vi var även och tittade på lite lägenheter åt henne, men ingen som direkt föll i smaken. Får hoppas det dyker upp nått fint åt henne :))  Jag är så glad  för hennes skull! :))

Tanken var egentligen att ja skulle åka hem innan middagstid, men Robin hade blivit bjuden på "killar-kan-kväll" (killar-kan-kväll?? haha, vad är det för fel med att säga kill-kväll? ;) )   så därför bestämde vi att ja skulle stanna och se Idol oxå. Så det blev lite sent innan ja va hemma, men det gick bra :) 

Det var iaf en trevlig dag (som vanligt!)  men vädret var mindre bra, regn och rusk. Gu va frusen ja va!! (fast vi fick då ingen snö som vissa andra ;) )

Snart kommer mamma o pappa o ska fixa tygtavlan åt mig, weii !  Ni ska få se bild sen :D 


Kan inte sova...

Jag kan inte sova! Gick o la mig vid tolv idag (hör o häpna!) bara för att ja ska iväg till Piteå o träffa Malin imorrn :) Roligt! För på söndag åker som sagt var Malin till Orsa igen, så då blire inte förrän till jul vi träffas (troligtvis, man vet ju aldrig hehe). Så därför måste man passa på! :) 
Men efter 1½ timmas vridande o vändande i sängen gav ja upp.... Vet inte om de blir lättare o sova nu när ja går isäng, men de e dötrist o ligga i sängen iaf, då sitter ja hellre här!  Sen hinner man ju tänka så förbaskat mkt när man ligger där så man blir knäpp .... 



Hehe ja fick en liten rolig sak på posten igår förresten, men vad det är säger ja inte. Det är hemlis tills vidare! Iaf tills personen som snart fyller år fått den! ;)  Nu e ni nyfikna va!   ;) 

Jaja, ska se en serie innan ja försöker med sängen igen!


Sökt jobb

Idag har ja varit duktig! Har sökt flera jobb, registrerat mig på Manpower o Lernia, ringt lite samtal. Hoppas på det bästa nu!

Gomorron :P

Gomorron...  ;)
Usch, ja vaknade kvart över tio o tänkte gå upp, ja var vaken hela tiden... eller jag trodde att jag var vaken hela tiden tills jag klev upp.... halv tolv... herregud. Ja som skulle upp kvart över tio o va duktig. Farligt o ligga kvar i sängen, somnar lätt om märkte jag ;) 

Ingen feber har brutit ut än iaf som tur är. Men halsen är fortfarande ond och jag känner mig jättetrött.  Tog det väldigt lugnt på träningen igår, gav kanske 70% . Det var iaf skönt o träna, även om man inte gav allt. Kände att ja var väldigt svag i kroppen. Får se om ja ska träna ikväll, beror hur dagen fortlöper.



Börjar bli sjuk ....

Tror att ja börjar bli sjuk... Är helt slut (sov 12 timmar i natt, har även sovt en timma på soffan nu på eftermiddan... ) , har ont i halsen, huvudet värker och kroppen värker (Ja mamma, jag stoppar i mig Kan Jang!;)  ) . Vågar inte prova febern än, ska och träna med Emma ikväll. Ska ta de lugnt hade ja tänkt, har blivit dåligt med träning senaste tiden så ja vill helst inte ställa in en gång till :S  Får se hur mkt ja orkar helt enkelt... Annars kan ja tvinga Emma o boxas hela tiden så står ja med mitsarna hehe ;)

Återkommer!




Fika

Idag har Linda & Keya varit över och fikat upp de sista bullarna med mig!  Ibbe hade tydligen ätit upp dom fina bullarna som ja så snällt bad honom o spara, så kvar var bara några fula småstumpar... nåja, ner går det alltid ! ;)

Trevligt var det iallafall! Hann med en hel del "skvaller" , och nu får det inte bli lika långt mellan gångerna vi skvallras vid! ;) 

Senare åkte Linda till jobbet och jag behöll Keya hos mig. Söta skrutthunden!! :) Det är bra hon är här och gör av med lite energi på mina busfrön, dom blir så lugna och snälla hela kvällen! ;)


Klaga inte på min fototalang! ;)


Jag är glad att jag har vänner som alltid ställer upp för mig. Tack för att ni finns! <3
Och självklart finns jag för er då ni behöver!!



Tuffe hitta mat på tröjan ....

Min katt är normal.......    Har på mig Ibbes tröja som har lite lösa bokstäver på sig. Tuffe ligger i mitt knä, helt plötsligt börjar han tugga... och Y:et är borta.....!!!   Hittar den ingenstans, alltså måste han ha käkat upp det!? lolkatt!


     

Han såg ut att skämmas efteråt faktiskt. haha.




Crazy !

Igår åkte ja som sagt var till Piteå.  Malin bor ju hos sin bf Robin nu under sin praktikperiod. Åkte iväg runt ett för att hämta ut ett par foton till Malin, hon har sagt kanske 3 ggr att det är på Expert ja ska o hämta bilderna. Sagt o gjort, ja for förbi Expert på solbacken, men int fanns de nå kort där int! Ringde Malin som sa ungefär så här
Malin "Men ja beställde bilderna på onoffs hemsida och då står de att man ska hämta dom på expert"  
Jag "Skumt, för de finns int, o ordernumret är i helt fel format..."

Finn fem fel lixom. Varför ska ja på Expert o hämta bilderna när dom är beställda från onoffs. hahah, ja vi kom på det efter ett tag och på OnOff fanns bilderna som väntat. Hejja Malin!   Sedan frågade jag om ja skulle svänga in mot havsbadet, malin sa nej, o sa att ja skulle ringa några minuter efter att ja passerat havsbadet (korsningen tänkte jag då såklart) o när ja ringde så skulle ja tydligen ha svängt in där iallafall haha. Så ja fick ta omvägen genom Piteå istället ;) Men de gick bra de me :)

Skönt att prata av sig lite me Malin igen :) Sånt behövs alltid. Känner mig lite klokare tror jag... 

Robin hade ett par kompisar som bjöds över till festen på kvällen. Vi spelade sånna där jobbiga "drickarlekar" o då har man ju som inget val än att dricka... Sånt är farligt! ;) 

Jaja, ja hade iaf en mkt trevlig kväll hehe. Helt crazy! De tkr ja vi måste göra om Malin!  Så de e bara du förbereder dig, när du kommer hem igen så blire partyyy (om du int e alltför sliten från dom 8 veckornas konstanta supande förstås :P )  

Malin ha lite bilder från kvällen som ja ska försöka få tag i sen så får ni se :P

Känner mig lite sliten så ja ids int kolla att allt är rätt, o konstiga meningar, ja de får ni leva med!


Borde sova nu....

Borde egentligen sova..... Ska upp o jobba 7 i morgon. Men hur lätt är det att gå isäng nu, när jag vanligtvis sitter uppe till 2-3 om nätterna!? Suck, måste försöka ställa tillbaka dygnet snart. Fast samtidigt känns de rätt meningslös o ställa tillbaka dygnet oxå då ja inte har nått jobb, finns ändå inget kul o göra på dagarna... 

Efter jobbet imorrn far ja direkt till Malin som för tillfället bor hos sin pojke i Piteå.  Hoppas på en mycket trevlig kväll och massa skvaller ;) Nästa vecka åker Malin tillbaka till Orsa för att gå klart sin utbildning som slutar i december nångång, och saken är att Malin har så mycket idéer för sig så de går inte lita på att hon kommer hemflyttandes sen inte ;P 

Uppdaterar säkert  inte förrän söndag (om ja inte får nån lucka) , så  ha en trevlig helg allihopa!


Hett möte?

mIRC är en het mötesplats för några, kolla bara på detta:

19:12.30       @petra[v]AmyRose: IOS|Unspoken
19:12.37       @petra[v]AmyRose: e du det ens rakad nu?:o
19:12.45       @IOS|Unspoken: vill du komma o titta?
19:12.53       @petra[v]AmyRose: visa icam
19:12.58       @IOS|Unspoken: Betalar du ?
19:13.03       @petra[v]AmyRose: nej
19:13.04       @petra[v]AmyRose: gratis
19:13.04       @petra[v]AmyRose: ffs
19:13.08       @IOS|Unspoken: Visa fittan först
19:13.14       @petra[v]AmyRose: okej
19:13.14       @petra[v]AmyRose: msn !
19:13.47       @IOS|Unspoken: Har tatt bort dig från msn...

Hahaha, ja vad säger man??



(kunde inte låta bli, loggen var så fruktansvärt korkad! )

1337-style

Ha tvingat mig själv att fortsätta me scrappingen idag. Har haft en liten paus i scrappandet, och då är det alltid svårt att sätta igång igen.  Bjuder iaf på denna LO'n. Är lite nöjd med rubriken haha ;)



Ja blixten var väll ingen höjdare, men utan blixt blev de så suddigt.


Höhö


Har beställt efter en hel del nytt från skaparlusten + ett av deras månadskit. Längtar tills det kommer!



regn....




Regn, regn, regn..... Tycker inte om regn!!!   Inte när planerna innebär att vara utomhus. suck.





Sötnos på datorn.

Då ja ha fått en sån där platt sak till skärm har jag även tagit bort en av Lurvas favoritplatser. Han var dock väldigt snabb med att hitta en ny, på min burk...  Datorn blir dessutom sådär skönt varm, riktigt mysigt!  Han har lite problem med att rymmas på den ibland och måste ta stöd med tassarna mot skärmen för att inte ramla. Sötnos!


Onsdag

Dagen i punktform:

• Möte med handläggare på arbetsförmedlingen. Jätteroligt som vanligt ^^  Tydligen ska jag bli mer aktiv i mitt arbetssökande, jag ska skaffa jobba i Jukkasjärvi. Yes!

• Lunch med Joel och Ibbe. Då klockan hann bli för mycket för lunchtid (efter kl 14) så fick det bli Max (jag och Joel firade!). Åt ett GI-kycklingmål (bytte ut sallad mot strips och Ramlösa mot Cola hehe)

• Snabb sväng på stan, insåg ganska snabbt att de int fanns nå kul.

• Laitis och köpte motorvärmarsladd och nått rengöringsgrejs för nått så att värmen ska funka bättre (min förklaring till gubben var ungefär likadan. Tur dom fattade höhö )

• Hämtat ut Ibbes nya skärm.

• Seriertittande (90210, Greek, DAYS)


Träning.

Skönt det var med träning idag. Förra veckan blev det bara träning en dag så nu kändes det skönt att komma igång igen! Tro det eller ej, men ja börjar faktiskt tycka om träningarna!  roligast är väll iofs att det är Emma jag är o tränar med så man kan skvallra o skratta under (eller ja, iaf innan) träningen. 

Idag var det skivstång på schemat och usch vad jag är svag! Fast det är väll det som är det roliga, att sen se hur mkt starkare man blir. Att man orkar med alla repetitioner och att man kanske kan lasta på lite mer vikter. Kul kul! :) 

För övrigt så var ja på stan och fikade med Minna idag. Var ett tag sen sist nu, så de var trevligt. (tur ja tränade bort brownien på kvällen hehe. )


....




Blir bara så jävla trött.........................










Jobb ikväll.

Chefen ringde åtta i morse och frågade om jag kunde jobba ikväll. Trött o yrvaken så sa jag självklart ja, (pengar behövs alltid). Men nu såhär innan så känns de alltid jobbigt.  Jag hoppas vi är tre som jobbar ikväll!! Har aldrig jobbat kväll  när de bara är två, känns som att de blir jättestressigt! :S  Och när jag jobbar så sällan så har ja svårt att komma ihåg allt som ska göras överallt, och då tar det alltid lite extra tid....   Jaja, de är skönt att få ihop nå jobbdagar iaf, så de på af slipper gnälla så mkt.   

Har egentligen int mycke o skriva om annars....  Hjärnverksamheten är på semester.


Blondinbella och päls...

Fick nyss en riktigt trevlig kommentar av "Bann" som skrev såhär:

"Du borde sluta pracka på folk dina åsikter om päls! Vissa är emot, andra är för, du behöver inte bomba dem som är för. Okej?"

Det grundar sig på att blondinbella i sin blogg har lagt upp väldigt vackra bilder på sin nya kaninpälsjacka.... SUPERFIIN!




I ett inlägg ovanför poserar hon även med en annan päls + ett annat inlägg så skriver hon hur fula fjortisarna är, hur konstigt dom klär sig, hur fula skor dom har och att dom har fula "småstadsfrillor" (för själv gillar hon bara bakåtslickat......^^ )  . Iaf så fick det iaf min bägare att rinna över. Ärligt talat så har ja nästan tyckt om denna tjej, ja tyckte hon verkade rätt vettig ibland, lite dumma inlägg nån gång, men inte så jävla pantat som dessa....  Lilla tjejen med dubbelmoral så de bara skriker om det, hon fördömer och kritiserar allt på ett sätt som bara blir för mycket. Visst, alla har åsikter, men är man (som hon nu ska vara?) ett föredöme för unga tjejer så får man kanske tänka sig för ibland!

Och detta med päls kan jag för mitt liv inte förstå hur nån kan gilla!?  Jag vet lixom inte om ja ska skratta eller gråta?
Är man så blond att man tror att de små kaninerna (djuren) får ett värdigt slut på livet innan de slutligen tar pälsen och gör jackan? Antagligen så måste man tro på det, för vem fan köper en päls när man ser det djurplågeri som ligger bakom? I min värld är det helt ofattbart!  Men nej lilla blondinbella, fortsätt leva din dröm så lever jag i verkligheten.





Snö !



Idag åkte jag hem till Svansele. Vaknade runt 8 av ett mess från pappa :

" Kör försiktigt, det snöar! "

Snö!!??
Helt riktigt, det snöade !

Så ja, det var nog klokt att vi hade planerat in ett byte till vinterdäck idag.



Bored !!

Idag är ja så fruktansvärt uttråkad!!  Har inte lust med nått!
Har inga bra serier att se, har just städat bort alla scrappingsaker så ja ids int ta fram allt igen, cs går pissilla pga nya skärmen så ja blir bara förbannad o vill kasta den i väggen (vilket ja inte gör, eftersom den e fin hehe), de finns inget på tv, har kollat igenom alla sidor på internet tusen ggr ... städa är inte ett alternativ.... jaha, så va gör man då??  Idéer nån?  Har inte ens nån mat att förbereda för de ha ja redan gjort....    Det enda ja kan tänka på är en stor påse chips eller ostkrokar som ja pular in i käften o njuter !! Tragiskt!  Speciellt eftersom ja verkligen försöker sluta äta sånt skräp (går väll sådär ... ) 

gaaahhh!!! Tips på serier nån??!!  Måste ha nå o göra !!!


Försenat flyg.

Som jag skrev tidigare så har Ibbe varit på utbildning i GBG idag. Jag ska hämta han på flyget senare i kväll, från början skulle flyget landa 23.40... Men nu ringde han och de hade blivit tvungna att byta flyg(!) pga nått fel på det plan som de satt i. Javisst, tack och lov att dom upptäckte felet och att dom får byta plan! Men det betyder ca 40 minuters försening och planet kommer nu landa ca 00.20 istället. suck!  Det pissregnar och är kolsvart + att jag har dåliga däck på bilen = ingen bra dag för en biltur. Hatar höstmörkret, och speciellt när det regnar! Man ser inte ett skit efter vägen, mörket slukar upp det lilla av helljus som man har... (tro inte att de finns upplysta vägar här inte!!) . Känns inte speciellt peppande !!!

Har varit o tränat box igen. Börjat bli jävligt trött på vår "ledare". Sämre har ja aldrig sett. Okej att visa slagen och sparkarna en gång... Men att gå igenom dom 1000 ggr på en lektion. Är det verkligen nödvändigt?????   Jag tror han skulle platsa bra som tränare för grundskolan, dom  kanske skulle behöva allt snack... kanske!  tror tillome dom skulle fatta grejen efter tredje gången... Ja, då fattar ni hur less man blir efter sjuttielfte gången...  Jaja, det är iaf bra träning när man väl kör, men det är så irriterande att veta varje ord han kommer att säga genom hela träningen....



Det hände!

Jag städade!!
Applåd till mig själv. Jag kanske måste skriva på bloggen att ja borde städa, då blir det mer än bara den dära flyktiga tanken...  Har varit så duktig, plockat undan massa o dammsugat alla rum, städat scrappingbordet, diskat, städat toan... Hör o häpna!  Så nu förtjänar ja en långtids vila med massa serier och glass hehe ;)  



Btw. Ibbe är i GBG på utbildning så jag fick sova ensam i natt. Skönt med en stor säng alldelens själv!  Ingen att knuffas eller bråka om plats med! Skönt hehe ;)   Han kommer dock hem ikväll, det är bara en snabbvisit i gbg så sängen fick ja bara en natt. Det duger det med!

Nu blir det Greek och 90210!


Det här med att städa...

Varje dag tänker jag  "imorgon ska ja kliva upp tidigt, imorgon ska jag städa och vara duktig" och varje dag så hamnar jag sittandes framför datorn eller scrappandet, oförmögen att göra annat. Är det det som kallas dålig självdisciplin?  Men idag ska jag vara duktig. Jag ska bränna en skriva o spela på högsta volym. Det brukar iallafall underlätta för mig, får hoppas att det går idag oxå! Ska börja dela in dagarna i olika rum tror jag t.ex

måndag = sovrummet,
tisdag = toan,
onsdag = köket,
torsdag = hall + datarum,
fredag = vardagsrum.

Eller ska man dela in dagarna i olika uppgifter?

måndag = plocka undan,
tisdag = dammsuga,
onsdag = dammtorka,
torsdag = skura golv...

då blir det en dag mindre tillome hehe 
Det blir ju aldrig speciellt mycke o städa och tar aldrig lång tid heller, så man har ju ingenting att skylla på egentligen.... Suck, det kommer aldrig hända, men det är iaf en bra idé !  


RSS 2.0