118 100 och deras kloka svar

Världens bästa frågetjänst!

frågan löd "vad är en rosa socka?"

Svaret blev:  " En rosa socka är när ändtarmens väggar faller ut genom analöppningen, ett slags analt framfall. Den lilla biten som tittar fram liknar då en rosa socka. Detta brukar kunna ske vid analsex då penis dras ut plötsligt."

hahahahah!!!!!

Hur jävla logiskt är det???? 

Helt enkelt världens bästa!!

Tjejfest och katt på rymmen.

Igår fyllde Minna 20 år, självklart skulle det firas!  Vi höll till hemma hos mig och det vankades drinkar och popcorn.
Vid sjutiden var jag och hämtade Minna så hon skulle slippa gå, strax efter kom Malin och Linda, som inte stängde dörren riktigt ordentligt efter sig.

Tuffe som tror han är utbrytarkungen brukar alltid stå nere vid farstudörren och luta sig mot den i tron om att den ska gå upp, vilket han även gjorde ikväll och vips, ikväll gick den upp! Lycklig som aldrig förr sprang han ut och började utforska den nya världen där utanför.  Vet inte riktigt hur länge han var ute faktiskt, Ibbe kom hem runt 20 och då stod dörren öppen...  Tur Lurvas är för social av sig och låg på soffan med oss ;)   Ja iallafall så var det bara att ge sig ut och leta efter kattskrället, men vart ska man börja leta??    Vi behövde dock inte leta alltför länge, kanske var ute 10-15 min innan han kom springandes av mina lockrop och skakandet av godisburken.  Duktig katt!  Han var lätt att fånga in, men inte lätt att bära. Tror ni att han ville in?? Inte en chans, han åmade sig och försökte lirka sig ur mitt fasta grepp, fast han lyckades inte så bra med det. Sedan var han trött hela kvällen, låg bara och sov ;)



Nåja, förfesten var riktigt trevlig, med massa godis, dricka,  gissningslekar och allmänt snack. Vid kvart över 11 så var det dags att börja traska in mot stan. Japp, vi gick hela vägen idag oxå! Duktiga vi är va? Fick däremot skavsår av mina nya skor ://  Kvällens utgång gick till Balzac där det var.... TOMT!  förfärligt tomt!!  Jättetråkigt, och dålig musik spelade de oxå! Riktig besvikelse. Vi gick därifrån kvar över 1 och var hemma igen innan 2....  Nåja, det kan ju inte lyckas varje gång ;)



Idag är det en chilldag. Sovde alldelens för länge så ja är rätt seeg :o  Inte bakis dock, men det blev en väääldigt lugn kväll igår! Alldelens för lugn! ;)

Jaja, det var iaf trevligt :)


Världens bästa!

Nu är segraren av cs 1.6 female på ESWC (VM i dataspel) korad. Grattis till SK säger jag! Väl förtjänta av segern och de visar återigen vem det är som är världens bästa kvinnliga CS lag. SK vann även förra året, men nu hade de bytt ut två spelare så det var spännande att se om de kunde leverera i år igen. Och visst kunde de det!
"Svenska hoppet" MYM hamnade på en fjärde plats. Måste säga att dom förtjänade det. Att hamna utanför prispallen alltså. Kaxigare tjejer får man allt leta efter (förutom nisse, enda vettiga spelaren i laget!) , de var redan säkra på att de skulle kamma hem vinsten, och som man säger "den sanna glädjen är skadeglädjen".   Lite mer vett och etikett får man nog ha, och inte vara alltför självsäkra, att visa lite empati och respekt för sina motståndare skadar aldrig, och i slutändan (som vi kunde se här) så skadar det bara en själv.



ESWC 2007, mitt lag unFinished och vinnarna av hela köret, SK.


Vad jag längtar tillbaka till ESWC och få tävla! Hur kul som helst!! 
Grattis igen SK!




Dö, din jävel!

Jag är trött, har jobbat idag, sovit alldelens för lite... Så ja, jag ids int skriva utan bjuder på denna:



passar bra såhär i ESWC-tider.


ESWC 2008

Då är snart ESWC Grand Final i San Jose klart för i år. Jag har följt varje steg med spänning.
Eftersom det finalen utspelade sig i USA detta år så är tidsskillnaden inget att hurra för...  har blivit så att matcherna kommit igång vid 18 svensk tid och sen pågått hela natten, och ja jag har suttit uppe två nätter i rad nu för att följa spektaklet! :)  Tur jag inte jobbar! ;)   Det är ju då främst Cs.female som jag har följt eftersom jag själv har spelat och tycker det är kul o se tjejerna spela.  Riktiga rysarmatcher har det varit!! Och vad man lär sig saker av att titta på hltv!

Men nu känner jag mig rätt trött och sliten, igårnatt var jag uppe till 5 och i morse kom jag inte isäng förrän halv sju...
Finalen hos damerna har inte spelats än, utan den spelas i kväll kl 18, då jag tyvärr jobbar :S   Nåja, jag har ju fått se alla andra matcher iaf :)


Bildkälla fragbite.com


Nu ska jag snart iväg o jobba, hoppas att kvällen kommer gå fort! Jag vill hem o sova! haha :) 



Bio & middag

Ibbe ringde mig strax innan fyra och frågade om jag ville se bio och äta middag. Vem tackar nej till sånt? :)  Snabbt som attan gjorde jag mig klar och åkte in. Vi bestämde oss för att gå på "lilla Kina" eftersom Tatung är stängt för renovering.  Jag åt "ris de luxe" eller nå sånt och ibbe tog kyckling och grönsaker i stark sås. Det var väll sådär. Gott, men inget jag bara längtar efter att få äta igen.

På filmduken ikväll fanns den nya Batman filmen, som Ibbe längtat efter att se. Jag hade inga som helst förhoppningar på filmen innan och det var nog tur. Den var absolut helt ok, faktiskt riktigt bra... Men inte mer än så... Om jag hade gått in med förväntningen om att filmen skulle vara jättebra så hade jag nog blivit besviken. Lite väl lång oxå för min smak... eller min bak?   Nåja, helt klart sevärd iaf och Heath Ledger gjorde ett suveränt jobb som "jokern".  



Party med Minna...

I fredags var det time för utgång och fest med Minna. Jag slutade ju jobbet tidigare i veckan så då tyckte vi det passade  bra att ta en liten fest som "avsked" (alltid bra att ha en anledning till fest!) .

Jag hämtade upp Minna vid 1-tiden och så åkte vi in på stan. Jag hade nämligen en tid bokad hos Make-up store för sminkning!! Gissa om det var kul! :)  Fick massa tips och råd och en superfin make-up ! Valde att ta en rätt normal make-up och ingen direkt partymake då jagg är så ovan med att sminka mig över huvud taget :)  Detta är resultatet: 


Efter sminkning så blev det lite shoppande innan vi slutligen begav hos hem till Minna. Minna hoppade in i duschen och sen tog vi svängen förbi viking och kom hem med varsin god pizza. Och så var det bara att korka upp vinet!
Vi förfestade hemma hos Minna tills 19 ungefär innan vi skulle gå till hennes kompisar. När vi kom fram till han som hade festen "Jonne" så upptäckte jag att det var en gammal klasskompis från gymnasiet. Skitkul! Jag som inte trodde att jag skulle känna en kotte!  Det blev en hel del snack och vindrickarspel och våran bag-in-box var nog i stort sett slut innan vi tog oss från lägenheten. Oops!

 


Vi började med att gå på matfesten, men insåg ganska snabbt att det var 45+ på stället så därför gick vi på olles istället. Olles var packat med folk! Mest 18-åringar som vanligt... Men vi hade jätteroligt iallafall!  När stället stängde blev det en traditionsenlig tur på Frasses med smält ost och pommes. Fick skjuss hem av Minnas kompis Kenny. Tack!  



Har lyckats få ett stort rivsår på min haka oxå!! haha! Jag tror det var från när Minna skulle spy i en buske, så stod jag och hhöll i na så hon inte skulle ramla... Gick inte så bra! Så vi låg nog i den där  busken ett par minuter innan vi fick hjälp upp, hahah. Nåja, det var verkligen en lyckad kväll!  Det får vi göra om!!! :)


Matfesten

Matfesten pågår för fullt på Nordanå denna helg, så idag har vi varit där och kollat runt och ätit god mat. Kul att även Sandra var med idag, länge sen sist! 
Matfesten var egentligen inte så speciell...  Maten var dyr och man fick väldigt små portioner...  Men det är alltid mysigt att vara ute lite och träffa folk osv.  Fint väder idag oxå! Jätteskönt! :) 
Efter matfesten vandrade vi in till stan där det spelades beach-fotboll.  Torget hade blivit en stor sandlåda där olika företag tävlade i fotboll. Vi såg matchen när Citykompaniet spelade (CK är ju där Ibbe jobbar så han kände de flesta från laget).   Spännande match med väldigt tuffa tag! 

Mycket trevlig dag!












Ps.  Bilder och sammanfattning från igår kommer senare!

Datorn är fixad, utgång ikväll!

Min dator är som ny! Med endast ett problem... Fps drop i cs!!  Får inte till det! Ibbe har försökt med allt, skitirriterande!!!! Men men, det är ju iofs bara när det är 5 smoke, 2-3 smoke går bra. Men den ska ju inte droppa iallafall ://  Jaja.

Jag ska hoppa in i duschen nu sen ska jag iväg på Make-up store och få en sminkning :D  det kommer bli skitroligt! Har aldrig blivit sminkad förr av proffs, så man får tips på hur man ska göra osv :)
Sedan ska jag möta upp Minna och vi ska ta en lite shoppingrunda och sedan blir det fest och utgång på matmässan ikväll :D  Hoppas på bra väder och mycke roligt folk :)


Nästan ny dator...

Har varit o köpt uppgraderingskit till datorn. De trodde de va moderkortet som var felet, och istället för att låta dom felsöka och fixa för 1100 kr så köpte vi eget och fixar själv. Snart har jag vass dator! woho! ;)  


Min dator är sjuk!

Min dator har muppat i kanske ett år nu. Varje gång som jag dragit ut alla kablar/flyttat datorn så har den inte gått att starta... Men efter ett tag har den alltid gått igång iallafall.  Och så i förrgår så var vi ju så duktiga och fixade databordet osv och var ju då såklart vungna att flytta på datorn. Hade problem att starta den även då, men som vanligt så gick den igång efter ett tag. Sen igår så satt jag vid datorn och stängde av den för att gå på jobbet och när jag stängde av den såg jag hur lampan började blinka igen (som den gör alltid gör när den inte går att starta)... Och ja, nu var den död. Helt stendöd! Funkade inte på hela kvällen.. Ibbe försökte minsann!    Han tog med nått aggregat till ICD idag som han trodde var felet... Men det funkade hos dom, så det är nog moderkortet som har rykt på riktigt denna gången....

Ja så här sitter jag utan dator (sitter på Ibebs) och känner mig helt handikappad!!!  Hur kul är det att sitta på Ibbes? Nej just de, inte kul för fem öre!! Ska in med datorn till ICD imorrn iaf. Kanske ska passa på o köpa ett uppgraderingskit när de ändå pillar med datorn. Har egentligen inte råd, men de kommer ju ändå kosta att lämna in den + nytt moderkort så då äre lika bra o lägga till några hundralappar till för att få en snäppet vassare dator...

Hoppas min lilla burk får bli frisk imorgon efter besöket hos doktorn... Klarar inte många dar utan min dator!!!!! hihi



Vuxenpoäng...

Sitter på jobbet där det är dött som vanligt.. Hittade sidan vuxenpoang.com där man ska kolla hur gammal man egentligen är.... Antingen är frågorna konstiga, eller så är det jag som e riktigt jävla trist? haha, blev iaf alldelens för gammal! 35 år? låter det rimligt? Är jag SÅ tråkig??  Eller iofs, vem har sagt att 35 åringar har tråkigt... ;)

Prova själv o se hur gammal du blir!
 
provade även fjortispoang.se  ...  Det var ju lite väl töntiga frågor på den, gissa hur fjortis jag är?!  15,4 % ! Shit va ja e fjortis!!! haha. 

Ne, känns no bättre o va gammal än o va fjortis iaf! ;)



Umeå

Igår var vi på en heldag i täfteå (utanför Umeå) hos moster Carola.  Moster Harriet från Sthlm hade kommit upp för att hälsa på så då var det lika bra att samla hela släkten för en liten släktträff. Alla förutom mammas syster Vera (och hennes barn) dök upp så det var fullt hus :)  Lika trevligt varje gång att träffa släkten, blir som inte så ofta!

Vädret var kanonfint och det bjöds på supergott fika.


Långbord utomhus


Jimmy och Joel passade på att bada i den varma poolen.


När vi kom hem fixade vi iordning det nya databordet. Jätteskönt att slippa  benen från databordet, nu har vi satt upp konsoller på väggen och har en hurts i mitten så vi slipper. Dessutom får vi ju rätt mycket mer plats var, så  nu kan man sitta utan att behöva trängas med musmattor och tangentbord! :) 




Mamma mia

Jag har sett världens bästa film!! det är bioaktuella Mamma Mia som jag och Ibbe var och såg ikväll... Jag ville bara sitta kvar när filmen var slut!! EN GÅNG TILL!!!!  Det finns inga ord som beskriver filmen, helt underbar! Jag grät o skrattade på samma gång... grät av lycka! Tårarna forsade för den var så otroligt bra, inte för att den va sorglig.  När filmen slutade så grät ja för ja ville se den igen! haha. Alltså ni som inte har sett den bara måste se den!!   Åhh Im in love!!!



Nu har jag laddat soundtracker och ska drömma mig bort till de grekiska öarna!



Formaterad dator & trötta ögon

Nu är datorn äntligen formaterad! Har haft problem me popup fönster o skit :(  det går så när man inte har ett virusprogram har jag hört!  Det jobbiga är bara att installera om allt igen... Fast skönt att få den lite rensad! Skulle dock behöva rensa båda hårddiskarna, men huvusaken den ena blir rensad så får D: vara min skräpdisk ett tag till ;)



Jag är grymt imponerad av mig själv som fortfarande är vaken! Vi såg film (The spiderwick Chronicles) som inte var alltför bra och jag höll på att somna... Höll! Var så duktig och lyckades va vaken hela filmen med hjälp av en stor sål med popcorn.  Mina tankar vandrade rätt fort till sängen efter filmens slut... Men på nått sätt kändes det inte rätt att gå o lägga sig innan 23 en fredagkväll när man är ledig dagen efter. Så, här är jag, ögona blöder och kroppen skriker efter en säng... Så går det när man ska vara tuff.    Få väll försöka bära mina trötta ben till sängen o mysa med bäbisarna... Mys mys! <3

gonatt!



paketet är underbart!

Augusti kit 2 är helt underbart!!

Så otroligt fina färger i paketet!  Älskar det! Så jag har gjort en LO nyss, tog inte alls lång stund, det är superlätt att scrappa med detta kit! :) och så otroligt enkelt när man har ett helt paket som faktiskt matchar så man slipper sitta o leta bland alla papper och saker om vad som går ihop.

Till nästa album måste jag dock köpa ett riktigt scrapp-album med plastfickor. Har ju nu bara ett vanligt och alla dom "tjocka" sakerna man har förstörs och gör albumet tjockt och klumpigt och konstigt :S  + att albumet inte är 32x32 heller så jag måste klippa i alla papper, vilket förstör många av alla de fina papper som finns! Synd! Men inget att göra åt nu.

Första LO'n började jag på för nån dag sen, så den va ja som bara tvungen att göra klar snabbt för att få börja på det härliga kitet, så den blev väll sådär:





Men denna LO är helt från augustikitet. Att det är härliga och enkla färger?





Är så inne i scrappandet att ja har glömt att göra middag! Vet inte när Ibbe kommer hem dock... De har besök av regionschefen så han blir nog kvar till stängning om jag får gissa. Tydligen hade Ibbe och chefen lunchat på Johanna i parken idag. Inte illa! :)

Återkommer säkert snart med fler LO's. Paketet scrappar sig nästan självt! :)


Paket på posten!

Jag är superglad! Titta vad som kom med posten idag!!!





Beställde från skaparlusten. Första bilden är deras månadskit och jag ser verkligen fram emot att få scrappa nått utav det paketet! Bara sååå fint!! Andra bilden är bara smått o gott jag plockade ihop från deras sida, allt från "rea-sidan" så allt blev faktiskt jättebilligt! :)

--------------------

Fick en undran vad jag gjort av Ibbe eftersom jag inte skrivit så mycket om honom på länge.
Förklaring: Ibbe jobbar väldigt mycket och även jag, så det är inte ofta vi hinner göra saker tillsammans, förutom en film o serie då och då, o de känns inte så värt att skriva om det ;) Kan nämna att vi såg p.s I love you igår och den filmen var superbra! Så det är mest hemmamys vi hinner med tyvärr. Kommer bli ändring sen när Ibbes schema blir lite lugnare och även mitt :)

Nu ska vi faktiskt lägga oss o se en film eller nått, även om jag är jättesugen på att sätta mig o scrappa resten av kvällen! Får väll hålla mig till imorrn efter jobbet! :)





Shopping

Nu är jag tillbaka från vår shoppingrunda idag. Handlade bara sånt som jag inte planerat att handla... och inget av det som jag hade planerat... Typiskt! Förutom en bok, den var väll iaf något sånär planerad ;) Lillebror joinade vår shoppingdag oxå så det var mycket trevligt :)

Det här handlade jag idag:


Tyg till tygtavlan från Åhlens
(ja, jag vet att jag redan har tyg till min tygtavla... Men det här var så fint så jag kunde bara inte låta bli!!! )



Handväska från Åhlens
(Man kan aldrig få för många, eller hur? )



En bok
(Har läst alla andra av hennes böcker, så det är klart jag måste läsa denna oxå!)



Vas från Hemtex
(andra burken är små stenar som ska i den, ska även köpa ett ljus dit)



Usch. Nu är jag fattig!!
Men det är lika kul varje gång man köper lite nya saker hihi :)




Ledig!

Idag är jag ledig! Så skööönt!  Har varit så mycket nu på sistone med fester, träffar, jobb osv osv.  Känns som att jag aldrig har hunnit vila ut! Så gissa om det var skönt att få sova ut i morse! :)

Snart ska jag in till stan och träffa min kära mor för en liten shoppingrunda :)  Kommer bli så trevligt! Hennes semester är snart slut, så det är bäst att passa på medans hon fortfarande är ledig!

Sen ikväll ska jag träffa Emma för en liten tjejkväll med massa skvaller och skitsnack! ;) 

Fullt upp med andra ord! Men imorrn ska jag bara sova! Och ta hand om den sötaste lilla hunden :)


sommar ?

Jag trodde att sommarn brukade vara in i augusti oxå? Tydligen helt fel. + 7 grader i morse när ja klev upp... hurva!! tvungen att ha långärmat + jacka... Normalt?? När man började skolan bruka man kunna ha t-shirt o linne o grejjer ha ja för mig... Det är nått fel på vädret! Och de säger att det är klimatförändringar och att allt blir varmare... Jo varsdå? Inte då här iaf! Så kallt som det har varit i sommar önskar jag verkligen att de blir mer klimatförändringar! Inte mig emot! Ska börja köra massvis med bil och spy ut avgaser så det går fortare! Nä fy fan, nu längtar ja utomlands!!

Bara 4 dagar kvar på jobbet nu... Känns skittråkigt! :S Kommer nog inte kunna va kvar där heller eftersom några gamlingar har flyttat till annat boende och några har dött ... så det kommer tydligen vara vikarietorka där i höst (om inget drastiskt händer). Såå, ja ha ingen aning om vad som händer efter nästa vecka!! Måste försöka ringa runt till alla hemtjänster runtom.... Men ja trivs ju så bra där jag är nu!!! :(

I går morse såg jag min första döda människa... Kändes speciellt. Är glad att hon äntligen slipper lida men ändå sorgligt för hon var en så söt o glad tant. Klagade aldrig! Vila i frid!


3 timmar...

3 timmars sömn har jag fått i natt. Rätt nice tycker jag själv!
Det var ju såklart vikariefest igår... igen... (vi ligger i rätt hårt faktiskt!) och denna gången var vi hemma hos Hasan, som för övrigt hade skiiiitfiiiin lägenhet!  Vad annat kan jag säga än att vi hade roligt som vanligt. Roligt var att nästan alla drack (förutom 1) denna gången, annars brukar det alltid vara minst 2 som inte dricker.
Runt 11 var det dax för utgång, kvällens plan var balzac (inget 35 ikväll inte Malin ;) ). runt halv 12 var vi inne på balzac och det var.... TOMT ! knappt en människa ute!   Det bättrades dock på och efter en halvtimma var stället fullt... smockfullt! Köpte inte en enda drink själv utan lyckades bli bjuden på det jag ville ha ;)  och utan flirtande tillome!! :P
Träffade även Berg där ute som jag drog med vart jag än gick, det är alltid lika kul o träffa berg!  lyckades träffa Kale oxå och han är då lika skum som vanligt... om inte ännu skummare!?

Nåja, kvällen var skitlyckad och jag hade hur kul som helst!! 

Var lite jobbigare att stiga upp halv sju i morse och traska till jobbet när jag kom hem runt 3, men wtf det som inte dödar det härdar! Visst är det så? ;)

Ska försöka få tag på bilder från kvällen senare (tog inga själv för ovanlighetens skull!) så ska ni få se hela gääänget!

Men nu ska jag lägga mig o sova ett tag.. ska tillbak till jobbet 17.00 så de är nog bäst man försöker vila litegrann.


Scrappat lite

Jag har scrappat lite mer sen sist oxå. Har största idétorkan just nu så det går lite segt...  första sidan här har legat i säkert en vecka innan jag limmade på allt, fick ändå inte till den som jag ville, men tillslut gav jag upp och det fick bli så... Andra sidan gjorde jag idag och ja...   Blev väll inte heller som jag ville :P   Hade sån bra idé men det känns som att jag inte får fram det på papperet!    Känns som att jag har för lite saker att välja mellan så jag får väll skylla på det ;)  Har  beställt efter lite mer saker nu från skaparlustens sida, så när det kommer hoppas jag att det ska bli lite bättre :)




Texten som står är:
Att busa tillhörde självklart favoritsysslan, speciellt för Tuffe. Lurvas fick inte vara ensam många stunder då Tuffe jämt envisades med att brotta ner honom.




Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Det är sista vikariefesten ikväll ;)   Jobbar dock imorrn så får se om ja ids dricka nått ikväll eller inte. Har inte riktigt bestämt mig än :)  


Because im a girl

Då jag inte har nått nytt o berätta så bjuder jag på en superbra musikvideo! Det är typ den sorgligaste jag har sett och jag kan gråta till den flera gånger om. Så ni måste se hela !! Säg mig, kan ni verkligen se den utan att fälla en tår?





Börjar bli tjatigt!

Denna sommarn tror jag att jag har varit ut eller festat varje helg, med undantag för nån.  Det är verkligen inte likt mig!
Igår var det sista onsdagsöppet på station för sommaren och självklart var vi tvungna att gå ut. Vikarifest igen!
denna gången blev det tacos (för en hel armé! Finns mat åt 5 pers till i kylskåpet just nu!!) och Minna hade bakat en jättegod cheesecake till efterrätt + popcorn, chips och nötter... Gissa om vi var proppmätta sen!!
Jag hade verkligen inte tänkt gå ut på station, men ja, när man fått nått glas för mycket tycker man att sånt är en väldigt bra idé. Sagt och gjort, ut kom vi och dansade hela natten, drack några drinkar...  Sedan gick jag hem...  ja, jag gick! tyckte jag var skitsmart som skulle gå hem, sparade en hundralapp eller två på att gå istället för att ta en dyr taxi, men jäklar va ont i fötterna ja har!  Inte under den här gången utan ovanpå fötterna?  Typ i leden på foten?  Sen har jag typ 50 nya blåmärken på ben och armar från dansgolvet när alla respektlöst svänger på sina armar och ben...

Nåja, det var trevligt som alltid och på fredag har de tänkt ut igen. Får se om jag orkar på fredag...  Jobbar ju dagen efter så det kändes lite drygt, har gjort det en gång ja tror att det räckte ;)


Nu ska jag ut o käka middag med Joel.  So long !


Fiskedag i Svansele

I söndags hade Torbjörn anordnat en middag för alla Svanselebor. Han hade släppt ner ca 30 rödingar (eller va de nu va för fisk?) i det vi (eller iaf jag) kallar ankdammen som ligger just intill vårt hus. Torbjörn hade med sig potatis, lök och grönsaker och sen fick alla svanselebor fiska upp fisken från dammen och lägga den på grillen. Mumsigt värre! Nygrillad firre är inte illa! :)   det var riktigt mysigt och kul att se alla svanselebor samlas igen. Så många som man inte sett på länge, sen man var typ jätteliten!  Gud vad ja älskar denna by!! 

Folk äter och vissa fiskar


Stekbordet



Mårten fick napp!



Nu börjar mitt schema äntligen lugna ner sig lite... Är ju bara tre veckor kvar på schemat så... :S   Skönt att få det lite lugnt, men jag behöver ju pengarna så jag hoppas jag får fortsätta där iallafall! :)




Vikariefest igen!

Det blev inget Svansele ikväll. Joel blev kvar i stan för Micke va sjuk, så även jag blir kvar i stan ikväll. Skönt måste jag säga! Är inte alltför pigg sen gårkvällen så jag måste nog ta igen lite sömn för att orka med lördagen oxå ;)

Vi hade ju vikarifest igår kväll igen. Typiskt nog jobbade jag kväll till 20 medans alla andra slutade fyra, så de hann grilla, dricka och äta medans jag var på jobbet och svettades. 10 över 8 var jag iallafall hos Andreas och glaset med vin åkte direkt fram. Har hittat ett riktigt gott vin faktiskt (bag-in-box) som heter Santa Ana så för min del blev det vin hela kvällen medans de andra blandade lite mellan öl och vin. Tequila-flaskan åkte fram även den, men jag nöjde mig med 1 medans de andra drack betydligt fler. Hasan fyllde sitt drickesglas (vanligt köksglas) med tequila och svepte....  Var säkert 7 shotar i den! haha ;)   Vår skjuss for hem vid 10 för hon var så trött (svikare!) så det fick bli en taxi hem istället (dyrt!). 
Kvällen var supertrevlig och klockan blev alldelens för mycket innan jag kom hem (ungefär 1).   Att sen gå upp och jobba 7 i morse kändes mindre lockande... Men det gick faktiskt otroligt bra !  Tror inte jag var nykter nog för att ha hunnit bli bakis? haha ;)  Dagen har dock gått ganska långsamt och nu längtar jag bara efter en skön säng!!!!   

Lite bilder från kvällen




Nu blir det soffan!


RSS 2.0