Jobbar för fullt

Jag jobbar för fullt så därför har jag inte hunnit uppdatera här speciellt mycket!

Men jag bjuder på en ny sida i albumet så länge:




Imorgon jobbar jag hela dagen (7-20, med rast 12-16 då jag ska hinna med en massa ärenden på stan!) och fredag åker jag hem till Svansele och blir kvar till söndag. Är ju bl.a Norsjöbeachen till helgen som man måst på! ;)

Så det blir nog inget bloggande förrän efter helgen skulle jag tro. Ska försöka uppdatera med bilder & rapport från bl.a pdol och en härlig dag vid havet i Byske då. Får se om jag ids! ;)

Sköt om er!



Misslyckad helg med blåsor!

Jag är hemma!
Skulle ju varit kvar i Piteå en dag till men det blev inte så... Gårkvällen var faktiskt skitkul, förfest med ett skönt gäng och det blev en hel dans inne på området. Träffade Berg, Lundh och Tony och såg en hel del "känt folk". Vi såg takida och sjöng och ja, det var faktiskt en hur skön kväll som helst! :) Tills vi skulle hem..... Glada i hågen traskade vi hem, M hade lämnat dörren öppen så de skulle inte vara några problem... tills vi kände på portdörren, självklart var ju den låst! Ringde M säkert 20 ggr utan svar... Och vad är då det bästa att göra? Jo vi tog och traskade iväg 4 km till en camping och sov där... Tre st i en liten volvo s70, utan madrass, utan kudde... Jag sov som en prinsessa!
vaknar upp och kliver ut ur bilen, gräset kändes som eld mot fötterna.. vafan! Kollar under fötterna, två blåsor under den ena, två blåsor under den andra... ett tjockt blodigt skavsår på ena och ett litet mindre skavsår på andra.... Skönt!! Skorna jag gick med igår var inte så sköna + att jag gick barfota en bra bit (typ hela vägen!).
Inte en bra dag! irriterad, sur, törstig, trött och ONT bestämde jag mig för att åka hem. Pallade inte vara kvar när humöret mitt var i botten....

Ja, det var min riktigt lyckade helg!
Blir nog att åka till Byske imorrn o ligga vid havet... få se om vi orkar dit eller om de bara blir nånstans i närheten... Sen vet ja inte hur mycket mina fötter säger emot imorrn :S


vikariefest

I tisdas kom A på den smarta idén att ha vikariefest på onsdag (alltså igår) och konstigt nog var alla med på det. Jag och M jobbade kväll o slutade nio, så jag hade redan bestämt mig för att inte dricka (1. ja började 8 i morse. 2. A bor 1 mil bort, vill inte riktigt gå dit :P ) . Jag , M och E for hem till M och hon duschade o bytte kläder, sen bar det av.
En hel del snack och imitationer av de gamla blev de haha, sånt är alltid roligt ;)   Klockan 12 kom  E och M på att de skulle ut på station 8 så jag skjussade dit dom och sen for jag hem...   

När jag kom till jobbet i morse var det första jag såg både M och E 's partykläder från kvällen. Det hade tydligen blivit rejält sent för dom båda + att dom lyckades försova sig (kanske inte så konstigt när man går isäng 5 - fulla - o ska upp 6 ;) ) .

Jag har haft roligt åt dom hela dagen iaf! ;D  (var inte så uppskattat varje gång dock! hihi )

Idag har jag varit och handlat en ny klänning! Måste ha nått fint i helgen tänkte jag :)    Nu ska jag ta o packa ihop lite saker som ska me i helgen. Jag är sämst på att packa, lär väll ha med mig 1 ton för mycket som vanligt!    Men kul ska det bli! :D


Mer scrapping!

Jag har hunnit med lite scrapping sen sist! 3 sidor i fotoalbumet har hunnits med :)
Dom två första gjorde jag innan jag åkte till Svansele, men fick aldrig tid till att lägga upp dom på bloggen, och den sista gjorde jag alldelens nyss. Sista LO'n blev dock inte riktigt som ja tänkt mig, ja hade planerat att ha en liten text om hur Lurvas namn kom till med någonstans, men jag kunde inte hitta nånstans där det passade riktigt....








Har jobbat en lång dag idag... 7-17 ... Så jag är rätt mör! Tur ja får sovmorron imorgon Börjar inte förrän 16, så då kanske det hinns med lite mer scrappande ;) Får se vilket väder det blir först!!


Regn regn regn....

Så går det när man önskar sol...
Regnet ÖSER ner! Har inte varit uppehåll en enda sekund idag! Så tragiskt!  Så det gick väldigt bra med mitt solande idag. Sola i datorn och tv'ns strålar går oxå bra ? ;)  Suck

Imorrn är det en lång jobbardag igen men det ska nog gå bra iaf ;)  Har ju helgen att se fram emot :D  Piteå med Malin :))

Helgjobb

Helgen har mest inneburit jobb jobb & mer jobb.... Helgerna är på sätt o vis ganska sköna, man slipper städ dusch & tvätt och det är samma människor som jobbar hela helgen, så det är rätt mysigt. Men man är rätt slut efter helgjobben då det innebär långa dagar och mycket spring. Skönt oxå att min 52 timmars vecka är över, veckan som kommer blir mycket lugnare :)

Lördagkväll hann jag och Ibbe iväg o se bio. Hancock blev kvällens underhållning. Helt okej film, kändes som att det fattades något men den bjöd på en hel del skratt iallafall.


Just nu sitter jag i Svansele och ska gå och lägga mig strax. Mamma o pappa har åkt iväg på semester så jag är hemma och ser till katterna litegrann. Skönt att komma hem till landet och bara få njuta.
Håller tummarna för sol imorgon så kanske jag lyckas bli lite brun iaf denna sommar!

Gonatt!

En till sida i albumet...

Idag var jag och handlade mig en hel del nya scrapbook saker. Då mitt förråd är väldigt (med betoning på väldigt!) tomt så var detta mer än behövligt för att ens kunna fortsätta.
Några hundralappar fattigare men en hel del roliga saker rikare senare så har jag lyckats knåpa ihop en till sida i mitt fina album.











Nytt golv *bild*

Idag fick mamma och pappa agera golvläggare.
Hittade ett superfint (till bra pris!) golv på Byggmax som var "ordentligt". Äkta trä och 14 mm tjockt, så inge "plastgolv" här inte!

Byggandet gick i början lite trögt innan vi kom på tekniken, och när väl den satt så gick det i ett huj!




Jag kan inte annat än säga att jag är supernöjd med resultatet.
Titta själva!



Blev som ett helt nytt kök! (nu fattas bara nya luckor o kakel heheh )


Tack mamma o pappa för hjälpen!
(och Joel för dina försök till hjälp haha :P )



SATC - bio !

Kvällen börjades (efter en lång arbetsdag!) på pompei med pizza och allmänt skvaller med min vän Emma. En väldigt seg, stressad och ovan(?) servitris (på pompei) fick oss aningens irriterade då vi 10 minuter innan filmen skulle börja äntligen kunde lämna stället. Ska det ta 30 minuter för en servitris att ta betalt?? Men det gick bra iallafall då dem på bion inte är alltför snabba med insläppet och började inte släppa in folk förrän 5 över 6 (den skulle börja 18). Rustade med godis, popcorn och dricka satt vi äntligen i biostolarna (bekväma? ... not! ) fulla av förväntan.



Filmen var precis som jag trodde superbra! Jag älskade den från första stund, den fick mig både att skratta, gråta och att bruka lite allvar.
Vem skulle inte vilja ha det dessa tjejer i filmen har?? Kan inte annat än att bli avis på dem ;)
Den perfekta kombinationen med tårar och skratt passade iallafall mig alldelens utmärkt och jag gick hem väldigt glad & nöjd över kvällen, med en viss tro på framtiden (och ont i rumpan o knän, men de e väll så det ska va? )

Jag rekommenderar er verkligen att se den!! (funkar faktiskt att ta med pojkvännen oxå då får ni en mysig stund tillsammans där ni garanterat kommer krama varandras händer lite hårdare och ni kommer inte kunna låta bli att ge varann en puss eller två mitt i all romantik från filmen! )



Imorgon blir det golvbygge!! :D
Så nu är de bäst ja tar o skurar rent golvet o bär undan lite möbler så allt är klar tills imorrn :)



Tuff vecka!

När jag satt och kollade mitt schema insåg jag att det blir väldigt många timmars jobb denna vecka... Närmare bestämt 52 timmar!! och om man då ska räkna in tiden jag faktiskt är borta (lunchen alltså) så blir det ju ett antal fler timmar. Huvva! Lång och tuff vecka! Men det blir iaf pengar :) Tur att alla veckor inte är som denna! :)


scrapbooking!

Ja nu har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat med det jag skulle ha börjat med för mer än 2 år sen... Att fortsätta scrapbooka! Ett två års uppehåll har ju gjort sitt så nu i början kommer det väll inte bli några underverk men jag hoppas det släpper senare så jag får till några fina sidor :)

Det kändes så mycket lättare att börja efter att ja fått ett ordentligt ställe att sitta på oxå!


Min scrapbookinghörna
(albumet ni ser är "katternas" album)


Jag hann göra några sidor idag faktiskt, riktigt effektiv kände jag mig!
Har börjat med ett album som enbart ska innehålla katterna (Tuffe & Lurvas), har såå många bilder av dom så dom förtjänar ett eget ;) Och det är ju en bra början med katterna, inte så att dom blir lessna om det är fult i deras album precis ;) Tills jag övat upp skillsen och sen ska jag göra ett fotoalbum från vår resa till Grekland. Längtar!!


Detta är de tre första sidorna :









Att ta bilder på mina lo's är ja väll inte så hajj på än, men ja ser att ja måste nog ta bilderna mer uppifrån :)

Nu är ja så sugen på att köpa mer papper o grejjer så jag har lite att välja mellan, när ja var på stan igår så hade scrapbookaffären stängt så de blev inga nya papper eller så :/
Får försöka ta en sväng till veckan nån dag :D

Vad tycker ni? :)

Nej nu är det bäst att börja med lite mat, är inte så hungrig än (kan bero på att ja åt lunch med Joel för ca 2-3 timmar sen ;) ) men älskling är jättehungrig så man har väll inget val. Blir mer till matlådan istället :D





Ont i ryggen...

Inte nog med att man ska må halvdåligt fortfarande, när ja vaknade i morse så var min rygg heeelt kajkad!! Vet inte vart jag ska ta vägen! Stå, ligga, sitta, spelar som ingen roll, gör lika ont iallafall! Känsn som nån tagit o klämt ihop hela ryggraden tillsammans med revbenen och pressat ihop dom mot mitten av ryggen....

Att jag sen tyckte jag skulle vara så smart och ut o shoppa idag kanske inte gjorde saken bättre ... Men jag har iaf hittat golvet jag ska ha (men vågade inte köpa det då jag inte klarar att lyfta något just nu, klarade knappt att öppna bildörren!?) och sen har jag köpt en vaxduk till bordet (fanns dock inte den jag ville ha :( ) och ett fotoalbum så jag ska börja scrappa igen. Tänkte göra ett album till katterna :) Måste beställa efter bilderna från Grekland oxå och göra ett album av det! :)

Men nu ska jag lägga mig o se film o inte röra mig på länge! Borde väll egentligen vara ute i solen... men men ....


magsjuka?

Igår morse klev jag upp strax efter 8 och kastade i mig frukost för att sedan gå bort till Linda och vara hundvakt... Men så blev inte riktigt fallet, några minuter efter frukosten fick jag plötsligt jätteont i magen så jag gick o la mig på sängen. Magvärken försvann inte och jag bad Ibbe gå och hämta Keya då jag knappt kunde röra mig...
Medans Ibbe gick och hämtade Keya började jag må dåligt och fick tillbringa ett tag på toaletten. Mysigt att spy upp frukosten, javisst!



Jag och Keya tillbringade hela dagen på soffan med min onda mage. Tordes int äta nått heller då jag var rädd att spy upp det igen. Så vid 2 ungefär vågade jag mig på att äta en banan och ja, det gick bra... Så magsjuka eller inte? Idag mår jag iaf bra, ont i magen fortfarande men mat får jag i mig.

Snabb magsjuka? wierdo anyway!

Men många filmer hinner man se när man är sjuk! ;) Har bl.a sett 27 dresses, Awake och Mr. Magorium's Wonder Emporiu. Passar på att se sånna filmer som Ibbe inte vill se ;D

Nu blir det en till film o vila magen lite mer. Herrå!


Min tant

Har just suttit i telefon med "min tant". Världens sötaste o goaste tant!
Saknar henne faktiskt! !!
Jag räknar henne som min extra mormor/farmor :)
Och efter att ha gått där i stort sett varje dag i 6 månader så känns de konstigt att inte få träffa henne varje dag :P




Sa att hon skulle flytta upp hit istället! Så ja kan hälsa på ;)


Nytt hus!

När jag var och köpte kattmat (dyr!!) till katterna så fick jag ett litet hus på köpet...


Tuffe i sitt nya hus

Huset har små fönster på sidorna och en skorsten haha
Trodde aldrig att katterna skulle gilla det, men se va fel man kan ha ibland!
Lurvas älskar huset o ligger där rätt ofta, tror han vill flytta!?



Paris

Spelet är i full gång i paris... Jag blir arg bara av att titta på det. Det skulle ju vara vi som var där!!!! Sitter o kollar på hltv med ninni och mirre och inget lag spelar egentligen speciellt bra, vilket gör oss ännu argare... Vi skulle vara i final vid det här laget. Blääh, ja kan knappt skriva om det, gör mig bara arg o lessen....


Gå in här och hjälp min stad att växa! haha. Fattar inte de roliga med det men vafan, man ska inte fatta allt ;o

 http://svansele.myminicity.com/





Fredagkväll

Fredagkväll spenderades med min goda vän Malin.
Malin kom direkt hit direkt efter hon slutat jobba så efter lite snabbt ombyte och fixande så tog vi promenaden in till stan. Vi hade tänkt äta på båten Sigrid. Men när vi kom dit så var det fullbokat för hela kvällen vilket gjorde att vi fick försöka hitta ett annat ställe. Efter lite om och men hamnade vi tillslut på Carl-Viktor där vi åt varsin sallad ooch delade på en karaff vitt vin.

En gubbe på 55+ började prata med oss haha! Inte mysig för fem öre, han tyckte vi skulle följa med till Piteå ;P

Efter mycket snack och mätta i magen hade vi tänkt dra oss vidare på Balzac. Sagt och gjort, när vi väl kom dit så frågade jag om det var 18 eller 21 för kvällen (eftersom Malin inte är 21 än) och hon tittade lite frågande på mig och sa 35. Vi skrattade lite åt henne och ja frågade återigen vilken ålder det var, och hon helt gravallvarlig igen "det är 35" .... det vi trodde var ett skämt var tydligen inte det haha.... Så det var bara att vandra vidare!

Vi hamnade på Johanna i Parken med varsit glas vin (skiiitäckligt vin!!!) och frågade om inte station 8 hade öppet... Men nix, de hade dom inte... Eftersom det var så mycket annat som hände denna helgen så tyckte dom inte det var värt att ha öppet .... :/ Så vart skulle vi gå då? Vi kom att tänka på nova och var i stort sett redo att gå dit när vi fick reda på att det hade gått i konkurs.... För två år sen!! haha, märks att man varit ur stan ett tag!! :P Medelåldern på Johanna i Parken var ungefär 35 så det var inte ett ställe vi kände för att sitta kvar på heller ;)

Så tillslut så hamnade vi på O'learys. Där var iaf medelåldern lite mer på rätt nivå ;) Så där blev vi iaf kvar hela kvällen, träffade lite kändisar som vi kunde fördriva tiden med... Roligast var iaf Vera! haha, eller hur Malin? ;)

Kvällsmaten blev såklart Frasses och vi åt tillsammans med Joel och några av hans vänner.
Så efter lite god mat och snackande så tog vi promenaden hem och var hemma strax efter tre .




Summa kardemumma så blev kvällen trots allt väldigt lyckad.
Även om det kändes lite tungt där ett tag med diversa anledningar till "stängda" ställen ;)
Detta får vi göra om! :)



Katterna i Svansele


Ser det inte härligt ut?


Jag har ju tillbringat 3 dagar i Svansele nu eftersom jag har semester, och inget går upp mot Svansele på semestern. Blir totalt avslappnad!! och att katterna älskar det gör ju inte saken sämre :)
Det har fått vara ute tre dagar och trivts som fisken i vattnen. Lurvas hittade två döda fåglar och en halv mus som han stolt kom och visade upp. Även Tuffe lyckades med bedriften att hitta en död fågel, den va dock bara halv :P Dom var jätteglada, jag och mamma var nog mindre glada, speciellt när Lurvas tyckte att ena fågeln hörde hemma i sängen.... ;)

Här är lite bilder från katternas utevistelse :)



Lurvas, som den klätterapa han är, var uppe på ungefär vartenda skåp i hela huset oxå ;P





Jag hann även med en dag på stranden med mamma. Det var härligt! Blev dock inget dopp, älven är inte speciellt varm! ;)







Stadsfesten - torsdag

Äntligen har jag lyckats få tid till att uppdatera med lite bilder & min dator vill äntligen ta emot bilderna ;P
Så här kommer lite bilder från förra torsdagen då det var stadsfesten.

Torsdagen firades med gamla vänner. Det var jag, Emma, Jessica, Emelie och Linda.
Jag Emma Emelie och Jessica gick samma klass i högstadiet... Så ja, det var ju ett bra tag sen!! Jag har inte ens träffat Emelie och Jessica sen vi gick ut nian!! Så gissa om det var ett kärt återseende!! :) Skitkul att få köra en liten reunion med de tjejer jag tillbringat så mycket tid med i högstadiet!! :)

 


Kvällen började med lite tacos och dricka, det blev mycket skvaller och utfrågningar om vad som hänt de senaste åren. Tror vi kom fram till att det var sju(!!) år sedan vi träffades!! Efter mat och skvaller tog vi en sväng förbi Jeanette (Emma och emelies gymnasiekompis) och det visade sig att hon bara bor ca 3 dörrar ifrån mig! Sammanträffande ;) Där blev vi kvar en liten stund innan det var dax att bege sig ut till området. Snälla Roger skjussade oss in till stan :)



På området var det väääldigt mycket folk. Fick trängas bra mycket i öltälten, men lite dans, dricka, mat och karusellåkande hanns med och kvällen avslutades runt 2-snåret.




Tack för en trevlig kväll! Hoppas det blir fler sånna här kvällar!! :)


(bilderna har inte världens bästa kvalla kanske :P Skyller på kameran!! ;) )



Semester i Svansele

Sitter i Svansele nu och har semester. Såå skönt! Men vart är solen??

Igår åkte jag och mamma till Malå och hälsade på mormor. Moster Carola var oxå där så efter en god middag hos mormor så åkte vi till kusin Anna i Lönås och såg hur dom hade det. Anna och hennes karl har en stor gård med massor av kor. Supermysigt :) 


Idag har det regnat hela dan, fast nu börjar det klarna upp! Har varit till Norsjö en sväng och köpt mig ett par inneskor och så. Sen har vi mest suttit ute hela dagen och tittat på katterna. Lurvas har hunnit komma med två fåglar och en halv råtta.... Mysigt!! Men han är superstolt iaf! ;)

Här funkar det att lägga över bilderna, men tyvärr så har internethastigheten här dragits ner rejält pga Joel, så jag får bara ett felmeddelande när jag ska lägga över bilderna haha.  Så när jag kommer hem så ska jag se till o fixa fram bilderna på ett eller annat sätt! Har många bilder från katternas utevistelse nu oxå!!  Kommer bli många inlägg när ja väl kommer hem med massa bilder! ;) Så ni har nå o se fram emot hehe :)

Nåja, ska ut o sätta mig igen för katterna tycker det är lite läskigt att vara ute ensamma...

 


Funkar fortfarande inte...

Jag kan fortfarande inte få över bilderna från telefonen till datorn.... Min dator har fått för sig att USB portarna inte ska funka verkar det som(!?) och när ja kopplar in i USB porten på tangentbordet så säger den att det finns för lite ström!!! Fan va arg ja blir!  Nåja, ni får hålla till godo med de sköna bilderna från i torsdags, jag ska åka hem till Svansele nu och ha lite semester! :)  Katterna får följa oxå och ikväll ska vi och hälsa på mormor och en kusin. Kommer bli supertrevligt.

Jag ska försöka ladda över bilderna i Svansele istället o se om det är datorn min de är fel på eller om det är usb-saken jag har.... Funkade ju för ett tag sen men.... 

Nu semester! Weiii! :)

None

RSS 2.0