Börjat packa!

Jaha nu står det en hel drös med kartonger här i rummet, det är så man får kryssa sig fram och hoppa mellan de ytterst få tomma rummen av golvet :P  Det är som sagt var inte så stort här så  ;) 
Vi har lite kvar att packa, sånna saker som man måste ha kvar intill sista dagen är fortfarande kvar i hyllan!  Men annars har vi börjat komma en bra bit på vägen :) 

image136


Fick lite problem med flyget oxå. Det första flyget som går på söndag är ett som är framme 17.00 på e.m  och det tyckte vi var lite väl sent! + att det bara fanns vuxenbiljetter kvar = svindyrt!   Så vi tror att vi kommer åka tåg istället. Det tror jag iofs blir bäst för katterna oxå. Har fått lite tips om hur vi ska göra med katterna på tåget :)   Försökte ringa Veolia oxå och höra om vi måste ringa och boka in katterna med en gång eller om man bara kan ta med dom så att säga, men tydligen så hade de stängt idag pga utbildning. moget! 


har även postat brev till a-kassan och banken idag, måste fixa med flyttanmälan senare oxå!  usch vad mycket det är som man inte tänker på !

puss

Ps. Hittade kusin Mimmis blogg av en slump. http://saramimmijosefin.blogg.se/  Sånt brukar alltid vara intressant! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0