Idiotmoderater!!

Jag blir så jävla förbannad när ja läser om hur de ska höja bensinpriset ... IGEN!? Tycker de verkligen inte att det räcker som det är?
Alla förbannade moderater borde flytta upp till norrland och bo där i några månader. Helst i Svansele eller nånstans ännu längre bort ! Det finns ingen som helst jävla möjlighet att pendla om man bor ute på landet. Det FINNS INGA BUSSAR!! Hur har dom tänkt egentligen?

Jag undrar om dom faktsikt vill att alla som bor på landet ska flytta in till städerna. Men hur ska det gå? Finns ju inte ens bostäder till alla nu, hur ska det gå när alla från byarna och de små samhällena då helt plötsligt måste flytta in till stan. För att de inte har råd med bil längre!?

Att pendla 10 mil/ dag är inte alls ovanligt för norrlandsborna. 10 mil, och de ska höja bensinpriset. Fattar de vilken ökande kostnad det blir varje dag? Och inte får man högre lön för det, Nej alla priser höjs men lönen står fast på samma låga nivå.

Jag vet inte hur man ska få regeringen att fatta? Borde bli totalstrejk. Alla som kör bil (t.ex lastbil, buss m.m) borde strejka. Då kanske det skulle hända nå!

Skriv på listan och visa att du bryr dig om priserna!  Bensinskatteuppror.se 

Kommentarer
Postat av: Patricia Klinteberg

Ha en trevlig lördag! :]

2008-02-02 @ 14:12:28
URL: http://klintens.blogg.se
Postat av: Johanna

Moderaterna snackar mer än vad dem arbetar praktiskt. Håller med dig om strejkerna där!
Ha en bra lördag!

2008-02-02 @ 14:24:59
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: Guralf

det bästa av allt är att det inte vet vad de ska göra av de extra pengarna de får in!!! :E

2008-02-02 @ 15:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0