Fredagkväll

Fredagkväll spenderades med min goda vän Malin.
Malin kom direkt hit direkt efter hon slutat jobba så efter lite snabbt ombyte och fixande så tog vi promenaden in till stan. Vi hade tänkt äta på båten Sigrid. Men när vi kom dit så var det fullbokat för hela kvällen vilket gjorde att vi fick försöka hitta ett annat ställe. Efter lite om och men hamnade vi tillslut på Carl-Viktor där vi åt varsin sallad ooch delade på en karaff vitt vin.

En gubbe på 55+ började prata med oss haha! Inte mysig för fem öre, han tyckte vi skulle följa med till Piteå ;P

Efter mycket snack och mätta i magen hade vi tänkt dra oss vidare på Balzac. Sagt och gjort, när vi väl kom dit så frågade jag om det var 18 eller 21 för kvällen (eftersom Malin inte är 21 än) och hon tittade lite frågande på mig och sa 35. Vi skrattade lite åt henne och ja frågade återigen vilken ålder det var, och hon helt gravallvarlig igen "det är 35" .... det vi trodde var ett skämt var tydligen inte det haha.... Så det var bara att vandra vidare!

Vi hamnade på Johanna i Parken med varsit glas vin (skiiitäckligt vin!!!) och frågade om inte station 8 hade öppet... Men nix, de hade dom inte... Eftersom det var så mycket annat som hände denna helgen så tyckte dom inte det var värt att ha öppet .... :/ Så vart skulle vi gå då? Vi kom att tänka på nova och var i stort sett redo att gå dit när vi fick reda på att det hade gått i konkurs.... För två år sen!! haha, märks att man varit ur stan ett tag!! :P Medelåldern på Johanna i Parken var ungefär 35 så det var inte ett ställe vi kände för att sitta kvar på heller ;)

Så tillslut så hamnade vi på O'learys. Där var iaf medelåldern lite mer på rätt nivå ;) Så där blev vi iaf kvar hela kvällen, träffade lite kändisar som vi kunde fördriva tiden med... Roligast var iaf Vera! haha, eller hur Malin? ;)

Kvällsmaten blev såklart Frasses och vi åt tillsammans med Joel och några av hans vänner.
Så efter lite god mat och snackande så tog vi promenaden hem och var hemma strax efter tre .




Summa kardemumma så blev kvällen trots allt väldigt lyckad.
Även om det kändes lite tungt där ett tag med diversa anledningar till "stängda" ställen ;)
Detta får vi göra om! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0