Det börjar bli vinter....


Nu märks det att de börjar vara vinter...  Det blir allt kyligare på dagarna och framförallt på nätterna. I natt när ja gick isäng (runt 1) så stod termometern på 0.1° c  . Fy sjutton!  Det är bara snön som fattas!

Känns så himla trist med vinter igen eftersom det varit så dålig sommar...  Det känns som att ja bara längtar efter att sommarn ska börja, men den har just varit? Helt fel....   Vi har inte haft en enda dag i augusti heller som varit så varm så man kunnat gå sommarklädd. Det är sjukt! Augusti brukar ju vara en fin och  varm månad :S September har bjudit på en hel del soliga och fina dagar, men det är ju fortfarande kallt... Ska inte tro att man kan sitta i solen i t-shirt inte, nej det är långärmat o jacka som gäller om man inte vill frysa häcken av sig. 

 Och dom snackar om global uppvärmnin o skit? pfft, inte då  här iallafall!!!!! :( 

suck....



Kommentarer
Postat av: Egoina

tack :D

2008-09-16 @ 11:22:46
URL: http://egoina.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha jo det gick bra med dem. Kändes ju inte direkt som riktig tävling. Tyvärr jobbar jag typ konstant nu tills jag åker på fre kväll. Är inne på dag 9 av 12 jobbardar på raken :p Men Jannice det blir inte bara varmare på hela jorden pga växthuseffekten. Här uppe snackas det väl mer om regniga sommrar (som i år då) och milda slaskiga äckliga vintrar. Inte direkt så vi skulle få vamrare och soligare pga den globala uppvärmningen.. Tyvärr :p

2008-09-16 @ 11:34:23
Postat av: lillebror

Nädu, jävligt kallt!! jag fick skrapa bilrutan imorse... med ett medlemskort från hsb ! (stort som ett kreditkort)

2008-09-16 @ 16:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0