Malins B-day !

I Lördags fyllde ju som sagt Malin år och självklart firades det... ordentligt! :)  
Kvällen började på restaurang Thai där vi fick möta Robin för första gången. Good choice Malin!! ;)   Maten var helt ok och vi fick glass till efterrätt för att Robin skvallrade om födelsedagsbarnet för personalen. Bra jobbat! :)





Efter maten drog vi till Malin där vin & öl korkades upp och Malin öppnade sina presenter. Jag och Linda hade köpt spelet "Kampen mellan kvinna och man" som senare spelades. Musiken dunkade från högtalarna och det var bara glada miner. Det spelades "rycka lypsyl" "rycka sked" och såklart "kampen mellan kvinna och man" (som förövrigt vi tjejer vann!) .   Malins tremeningar(?) (som ja aldrig kommer ihåg va dom heter! tror ja sa fel femtusen ggr åt dom!!) kom oxå förbi så de blev lite mer folk :)





Efter halva kvällen fick någon den klyftiga idén att vi skulle ut o hoppa på höbollarna där ute (dom där vita), sagt o gjort ut for vi men inte fan vare så lätt o få sig upp på dom där inte! Inte när dom var fulla av dagg och balanssinnet är lite ur form. Nåja upp tog vi oss och fjantade runt ett tag, roligt roligt! 

Roger & Linda har ju en superkamera som åkte fram och det knäpptes nog ett antal för många bilder. Jag lekte bl.a papparazzi. hur kul som helst med en sån superkamera!! :D  Ska försöka få tag på dom bilderna för mina bilder med mobilkameran suger!





Jaja, jag hade verkligen hur roligt som helst, vilket kanske märktes dagen efter hehe ;)


Kommentarer
Postat av: Linda

Visst var det en lyckad kväll! :D Måste göra en repris snart igen!

2008-09-08 @ 21:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0